AMC Braspenning B.V. is een bedrijf dat zich richt op de agrarische sector en de voedingsmidelen industrie. Wij houden ons bezig met de ontwikkeling, productie, onderhoud en verkoop van machines. Deze machine zijn heel divers en vaak volledig klant-specifiek. Wij zijn een klein bedrijf waardoor het contact met klanten goed kan worden onderhouden. In ons bedrijf zijn wij met 5 mensen werkzaam. Ook zijn wij een erkent leerbedrijf voor stagaires ( Kenteq).

Het bedrijf is opgericht in 1999. Waarbij in het begin de focus lag op het onderhouden van machines, dit doen wij nog steeds maar daarnaast zijn we ook steeds meer gegroeid als ontwikkelaar en producent van nieuwe machines en het aanpassen van bestaande machines.

Ook hebben wij in ons machinepark een waterstraalsnijder en CNC-kantbank toegevoegd, waardoor wij iedereen ook van dienst kunnen zijn voor het snijden van verschillende materialen en het zetten van verschillende metalen en niet-metalen. Ook beschikken wij over de juiste machines en materialen voor de productie van frames en bordessen.

Team

Dre Braspenning

Dre Braspenning

Jolanda Braspenning

Jolanda Braspenning

John Diepstraten

John Diepstraten

Ron van Hooijdonk

Ron van Hooijdonk

Alain Peeters

Alain Peeters

Dion Peeters

Dion Peeters

Wij werken voor

Certificering en lidmaatschappen

logo_dnv_rva_vca
lid_metaalunie
kenteq_logo